![]() |
2011.05.09. 08:36
Imco írta:barbrady írta:
Az övében nincs ilyen, mert tds. Nála csak 2 vezetéket kell behúzni, és a motorvezérlő tudja a tempomat funkciót alapból, mert elektromos gázpedálos.
Megint tanulok.
97-ben volt már elektromos gázpedál?
2011.05.10. 00:21
Fazer írta:Morgen,
Ki kellene emeljem a műszeregységet pixelprobléma megoldása miatt. Tudna valaki segíteni, hol és milyen módon mozdítható? Nem szeretném hazavágni a dolgokat amik a helyén tartják!!
Köszönöm!
2011.05.10. 06:24
atiotezer írta:Fazer írta:Morgen,
Ki kellene emeljem a műszeregységet pixelprobléma megoldása miatt. Tudna valaki segíteni, hol és milyen módon mozdítható? Nem szeretném hazavágni a dolgokat amik a helyén tartják!!
Köszönöm!
Helló
Az mondjuk E38, de így kell kiszedni az E39-ét is.
üdv:atiotezer
2011.05.10. 21:22
Imco írta:atiotezer írta:Fazer írta:Morgen,
Köszönöm!
Helló
Az mondjuk E38, de így kell kiszedni az E39-ét is.
üdv:atiotezer
Hibátlan videó.
A dísz csíkra vigyázz mert abból kiszakadhat a bolha.
Itt a videón könnyen mozog. Nálam sokkal szorosabb.
2011.05.11. 15:01
2011.05.11. 15:59
2011.05.11. 17:21
buffi írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy 2havonta cserélnem kell az izzókat általában mindíg ki égnek vajon mi lehet a probléma????????????
2011.05.11. 17:48
dzsoki írta:Sziasztok !
Tempomat problémám van nekem is.
A Tempomat nem csinál semmit nem világit ,nem tart sebességet .
Megnéztük a multikormányt de az jó, föltettük gyári gépre de az motorvezérlő hibát jelzett
a kódot megnéztük és tempomat motor hibát jelzet.
Vettem egyett (a fönti képen az van,pár bejegyzéssel ezelőtt) rá csatlakoztattam de evvel se csinál semmit
hiába nyomom gyujtás 1fokozaton a gombot semmi még a vissza jelző se gyullad ki
Most már kicsit tanácstalan vagyok.
Nem tud valaki egy hozzáértőt?va tanácsot adni
az autó e39 523ia 96-os évjárat
2011.05.11. 19:40
nagysparco írta:dzsoki írta:Sziasztok !
Tempomat problémám van nekem is.
A Tempomat nem csinál semmit nem világit ,nem tart sebességet .
Megnéztük a multikormányt de az jó, föltettük gyári gépre de az motorvezérlő hibát jelzett
a kódot megnéztük és tempomat motor hibát jelzet.
Vettem egyett (a fönti képen az van,pár bejegyzéssel ezelőtt) rá csatlakoztattam de evvel se csinál semmit
hiába nyomom gyujtás 1fokozaton a gombot semmi még a vissza jelző se gyullad ki
Most már kicsit tanácstalan vagyok.
Nem tud valaki egy hozzáértőt?va tanácsot adni
az autó e39 523ia 96-os évjárat
Üdv!
Itt van a kocsi komplett kábelkötege elöttem,azon végig tudom nézni a tempomat utjait multikormánytól,milyen irányba mennek a vezetékek...
Üdv:Sparco
2011.05.11. 21:10
2011.05.12. 06:55
huati írta:Sziasztok!
Vettem nemrégiben egy 525tds 96-os évjáratú autót.Van egy olyan problémám,hogy gyorsításnál mikor váltok sebességet és leesik a fordulat,beteszem a következő sebességi fokozatba viszont hiába nyomom a gázpedált a motor nem pörög fel.Vagy ,ha megyek mondjuk 2.-ban ,pörgetem úgy 2000-ig ,aztán elveszem a gázt ,majd újra gázt adok akkor befullad a motor .Felgyullad az izzitás lámpa és leáll a motor.Ugyan ez motorféknél is mikor visszafelé kapcsolok és gyorsítani szeretnék ,ahogy leesik a fordulat és nyomom a gázt,de a motor nem válaszol.Várni kell kb. 2-3 másodpercet és akkor hirtelen rántással jön újra az erő.Cseréltem már benne légtömeg mérőt,de utána is maradt a probléma.Ha valaki találkozott már ilyen problémával ,vagy van valami ötlete azt szívesen venném.
Attila
2011.05.13. 10:17
2011.05.14. 08:23
2011.05.14. 11:46
stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.
2011.05.14. 11:50
stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.
2011.05.14. 12:29
RCKDJ írta:stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia! Szerintem gyorsabb kicserélned az előtét-ellenállást, mint megcsinálni a kapcsolós mókolást. Elég sok leírás van a neten róla, képekkel, korábban itt az oldalon is volt a letöltésekben. Google-ban úgy keress rá, hogy e39 FSU. Üdv: RCKDJ
2011.05.14. 13:30
2011.05.14. 13:32
hamoriarpi írta:stupeki69 írta:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ideiglenessen honnan tudok levenni 12-vpltot a klímaventillátornak, mert az alkatrész /előtét ell,enálás csak hétfön lesz és csak pénteken érek haza a szerelőhöz, hogy beszerelje. Addig egy kapcsolóval ideiglenesen bekötném. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia!
Az előtét ellenállás, mint a nevében is van, nem véletlenül része annak az áramkörnek. Ha a nélkül kötöd be a ventillátort, akkor lehet, hogy egyúttal célszerű a ventillátor-motort is megrendelned - így spórolhatsz a postaköltségen.
Viccet félre téve. Én inkább megfőnék a saját levemben, minthogy ezért a pár napért elkezdjem kendácsolni a gyári kábelezést.
2011.05.14. 14:56
huati írta:Sziasztok!
Vettem nemrégiben egy 525tds 96-os évjáratú autót.Van egy olyan problémám,hogy gyorsításnál mikor váltok sebességet és leesik a fordulat,beteszem a következő sebességi fokozatba viszont hiába nyomom a gázpedált a motor nem pörög fel.Vagy ,ha megyek mondjuk 2.-ban ,pörgetem úgy 2000-ig ,aztán elveszem a gázt ,majd újra gázt adok akkor befullad a motor .Felgyullad az izzitás lámpa és leáll a motor.Ugyan ez motorféknél is mikor visszafelé kapcsolok és gyorsítani szeretnék ,ahogy leesik a fordulat és nyomom a gázt,de a motor nem válaszol.Várni kell kb. 2-3 másodpercet és akkor hirtelen rántással jön újra az erő.Cseréltem már benne légtömeg mérőt,de utána is maradt a probléma.Ha valaki találkozott már ilyen problémával ,vagy van valami ötlete azt szívesen venném.
Attila
2011.05.14. 16:30