![]() |
2011.06.30. 10:01
jlaci74 írta:norby0420 írta:Sziasztok! ha nekem a dugókiállás 082-es akkor hány ékes hengerfej tömítés kell????
meg olyan érdekelne, (küldtetek 1 linket ami nagyon sokat segített eddig is) csak nemtalálom a nyugvócsapágy, első főtengely kiegyenlítő, lendkerék csavarokat milyen NM-rrel kellene meghúzni
0,77 - 0,99 között 3 ékes kell ( ne feledd az új hengerfejcsavarokat ... )
2011.06.30. 10:39
norby0420 írta:jlaci74 írta:norby0420 írta:Sziasztok! ha nekem a dugókiállás 082-es akkor hány ékes hengerfej tömítés kell????
meg olyan érdekelne, (küldtetek 1 linket ami nagyon sokat segített eddig is) csak nemtalálom a nyugvócsapágy, első főtengely kiegyenlítő, lendkerék csavarokat milyen NM-rrel kellene meghúzni
0,77 - 0,99 között 3 ékes kell ( ne feledd az új hengerfejcsavarokat ... )
Köszönöm szépen és a új h.f.csavarok már megvoltak rendelve:)
2011.07.01. 21:07
2011.07.01. 21:24
2011.07.01. 23:02
2011.07.02. 10:13
Janika_86 írta:Üdv!
Valakinek volt már hasonló tapasztalata: kézi állítású lámpa, tehát nem xenonos nem szintez föl le,és nem is állít a motor.Természetesen a hiba mindkét oldalra vonatkozik.A motor búgása csak egy pillanatra hallható...
2011.07.02. 10:16
2011.07.02. 10:27
morv írta:sziasztok,
biztos volt már, de nem találom. sedan csomagtartó nem nyílik csak mechanikusan. az elektromos részét mi vezérli, és ez hol található jobbkormányos gépen? talán ground modul? nem az én kocsim, haverom kérdezte tegnap telefonon.
köszi, laca
2011.07.02. 10:32
biztos volt már, de nem találom. sedan csomagtartó nem nyílik csak mechanikusan. az elektromos részét mi vezérli, és ez hol található jobbkormányos gépen? talán ground modul? nem az én kocsim, haverom kérdezte tegnap telefonon.
köszi, laca
2011.07.02. 10:49
hitman77 írta:morv írta:sziasztok,
köszi, laca
Ez az eset velem is megtörtént már.Nálam a zárat nyitó és záró motort kelet kicserélni.Műanyag fogaskerekek vannak benne és egy idő után elfáradnak,mozgatni mozgatta a reteszt mikor leszereltem ,de akkorát már nem tudott rajta mozdítani hogy a zárat kinyissa vagy becsukja.
2011.07.02. 12:01
köszi, laca
2011.07.02. 16:09
MChris írta:Janika_86 írta:Üdv!
Valakinek volt már hasonló tapasztalata: kézi állítású lámpa, tehát nem xenonos nem szintez föl le,és nem is állít a motor.Természetesen a hiba mindkét oldalra vonatkozik.A motor búgása csak egy pillanatra hallható...
LCM-be megy be a vezeték a motortól és a potitól is
2011.07.02. 16:50
Janika_86 írta:MChris írta:Janika_86 írta:Üdv!
Magyarra lefordítva?Mit kellene csinálnom az LCM modullal?
2011.07.02. 17:02
MChris írta:norby0420 írta:530d-re tud valaki 1 jó állapotú turbót?
Igen:Jlaci74,AlpinaFan,BMWMüller
2011.07.02. 17:24
admin írta:MChris írta:norby0420 írta:530d-re tud valaki 1 jó állapotú turbót?
Igen:Jlaci74,AlpinaFan,BMWMüller
atiTDI-t se hagyd ki mert pár tag már vett turbót nála olcsón
2011.07.02. 17:51
barbrady írta:Janika_86 írta:MChris írta:Janika_86 írta:Üdv!
Szerintem először is egy diag kéne neki, van egy külön menüpont a DIS gyors tesztben ami a lámpamagasság állítást nézi.
2011.07.02. 17:58
Janika_86 írta:MChris írta:Janika_86 írta:Üdv!
2011.07.02. 18:01
Janika_86 írta:barbrady írta:Janika_86 írta:MChris írta:Janika_86 írta:Üdv!
Szerintem először is egy diag kéne neki, van egy külön menüpont a DIS gyors tesztben ami a lámpamagasság állítást nézi.
Akkor fuccs. Azért köszi.
2011.07.02. 18:33
MChris írta:de hogy, diag jó neki de ott csak beírja gond van vele,bár irja mire irta be a hibát,de... max kitörölni megnézni hogy visszaírja-e akkor tuti érdemes megnézni,mi a gond. LCM csere max tesztre ha azzal jó akkor meg is van a ludas...
2011.07.02. 19:50