* *
Pontos idő: 2026.08.31. 10:42

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 17870 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 894  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS
HozzászólásElküldve: 2013.03.14. 20:54 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 157 alkalommal
Kapott köszik: 312 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
cszsolti írta:
Sziasztok.

Jobb hátsó ajtom beázik valahol. Alul a kárpit és az ajtó között csepeg a viz be az utastérbe. 100-as tempó körül sokkal nagyobb a szélzaj is ennél az ajtonál,ugyis mondhatnám h a többinél semmi itt pedig elég jol süvit valahol. Törve elvileg nem volt és az illesztések meg a gumi kéderek is jol állnak,nem látszik rajtuk semmi a többi ajtóhoz viszonyitva. Az ablak is felmegy rendesen,nincs elszakadva meg begyürödve egyik gumi sem. Volt már valakinek ilyen problémája? Valamennyire befolyhat a viz de ki is kellene neki nem?

Tobb BMW tipuanal is elofordul, hogy levalik az ajtokarpit alatt a szigeteles. Leveszed a karputot es visszaragasztod a szigetelest. Lehet venni hozza gyari szalagot, de mast is siman hasznalhatsz.

SII Tapatalk 2

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.03.14. 22:15 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: 25 TDS
Évjárata: 1999
Kivitele: Sedan
morv írta:
cszsolti írta:
Sziasztok.

Jobb hátsó ajtom beázik valahol. Alul a kárpit és az ajtó között csepeg a viz be az utastérbe. 100-as tempó körül sokkal nagyobb a szélzaj is ennél az ajtonál,ugyis mondhatnám h a többinél semmi itt pedig elég jol süvit valahol. Törve elvileg nem volt és az illesztések meg a gumi kéderek is jol állnak,nem látszik rajtuk semmi a többi ajtóhoz viszonyitva. Az ablak is felmegy rendesen,nincs elszakadva meg begyürödve egyik gumi sem. Volt már valakinek ilyen problémája? Valamennyire befolyhat a viz de ki is kellene neki nem?

Tobb BMW tipuanal is elofordul, hogy levalik az ajtokarpit alatt a szigeteles. Leveszed a karputot es visszaragasztod a szigetelest. Lehet venni hozza gyari szalagot, de mast is siman hasznalhatsz.

SII Tapatalk 2

Értem,azt is terveztem a hosszu hétvégi programok között,hogy leveszem a kárpitot. Ilyen szivacs szerű szigetelésre gondolsz? Az szokott lenni bennük,legalábbis másik tipusoknál. Ettől lehet az a süvitő hang is? OLyan mintha nem lenne becsukva rendesen az ajtó,de körbe néztem már csukott ajtonál kivül belül zseblámpával is,de semmi különöset nem láttam rajta... :? Aztán ez a viz is...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.14. 22:19 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Motor tipusa: 25 TDS
Évjárata: 1999
odus írta:
cszsolti írta:
Sziasztok.

Szia!

Van tetőablakod? Vagy még amire emlékszem, hogy az ajtó aljában el van dugulva a lefolyó nyílás, így nem folyik ki a víz.

Odus

Nincs tetőablakom... Az lesz a következő hogy leveszem a kárpitot,megnézem nincs-e valami eldugulva benne vagy vmi... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.14. 22:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
cszsolti írta:
odus írta:
cszsolti írta:
Sziasztok.

Szia!

Van tetőablakod? Vagy még amire emlékszem, hogy az ajtó aljában el van dugulva a lefolyó nyílás, így nem folyik ki a víz.

Odus

Nincs tetőablakom... Az lesz a következő hogy leveszem a kárpitot,megnézem nincs-e valami eldugulva benne vagy vmi... :?

Az ajtó alján levő szigetelőgumit elhúzva meglátod a hosszúkás kifolyókat. Beletúrsz egy fogpiszkálóval, egyből kiderül, hogy el van-e dugulva. De ha már az ajtó, és a kárpit között folyik be a víz, akkor tuti, hogy elvált a szigetelés, és érdemes visszaragasztani.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 10:15 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 14 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: N62B48
Évjárata: 2008
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a külső hőfokom egy darabig normálisan mutatja a valós értéket aztán egy idő után felmegy +5-10 fokkal és valótlan értéket mutat. Tegnap pl este 9 körül az M3ason csapattam, minden csupa jég, autók az árokban, szakad az ónoseső de nálam +8 fokot mutatott a külső hőmérsékletre ami nyilván valótlan adat hisz kb. -4 volt akkor...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 14:57 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
:hangos:
EZ LEHET HOGY NEM IDE VALÓ DE HÁTHA JÓL JÖN VALAKINEK!!!
A GeSchneider.com a 2013. március 14-15-én Magyarországon balesetet szenvedett összes BMW-s márkatársának felajánlja, hogy PROFIT NÉLKÜL, azaz BESZERZÉSI ÁRON kapja tőlünk a javításhoz szükséges összes alkatrészt 2013. április 15-ig!

Egy feltétele van: hivatalos helyszíni kárbejelentő lap másolata, amin rajta van a tényleges dátum és a baleset leírása.

Az alkatrészekről az info@geschneider.com email címen tudsz érdeklődni.

Kérünk segíts egy megosztással, hogy segíteni tudjunk!
Köszönjük!

GeSchneider.com
Minden ami BMW B-től W-ig

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 16:56 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
floki írta:
Minden ami BMW B-től W-ig

Szóval nincs Ablaktörlő.... :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 17:42 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
.................................

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floki 2013.03.15. 18:29-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 17:53 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
floki írta:

Nem is Magyarországon lennénk ha valaki nem találna valami vicceset egy segítségnyújtásban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De hát ez van :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Jajaj! : " APA KEZDŐDIK! "

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 18:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
noup írta:
Sziasztok!Nezd

Olyan problémám van, hogy a külső hőfokom egy darabig normálisan mutatja a valós értéket aztán egy idő után felmegy +5-10 fokkal és valótlan értéket mutat. Tegnap pl este 9 körül az M3ason csapattam, minden csupa jég, autók az árokban, szakad az ónoseső de nálam +8 fokot mutatott a külső hőmérsékletre ami nyilván valótlan adat hisz kb. -4 volt akkor...

Nezd meg, hogy a helyen van-e az erzekelo.....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 19:13 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: m52 523i
Évjárata: 1996
Sziasztok!
Lenne egy problémám ,
gyujtással és gyujtás nélkül is világit a távolsági fényszóróm
valószinű lámpa modul
az lenne a kérdésem hogy bontottat érdemes -e beletenni vagy ez tárol-e valamitpl.km állás stb.
vagy javitás?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 20:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (9)
dzsoki írta:
Sziasztok!
Lenne egy problémám ,
valószinű lámpa modul
az lenne a kérdésem hogy bontottat érdemes -e beletenni vagy ez tárol-e valamitpl.km állás stb.
vagy javitás?

Csak bontott jön szóba szerintem. A régi modul alapján mindent meg kell benne írni Scannerrel és beállítgatni, felkódolni NCS-el, ahogy az már sokszor le lett írva.
Schnitzer Szabinál sorakoznak az LCM-ek, úgy biztosan tu adni a tiedbe passzolót haveri áron.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.15. 20:40 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
leslie írta:
noup írta:
Sziasztok!Nezd

Nezd meg, hogy a helyen van-e az erzekelo.....

Akkor nagy mínusz van állandóan ha az hiányzik. /Talán -40/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.16. 00:12 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Motor tipusa: 520D
Évjárata: 2003
Imco írta:
touring írta:
Cikk szám alapján nézd meg, hátha van valami eltérés.
Esetleg tedd be egy régebbi touringba tesztképpen, hogy jó-e.

Cikk számot találok a lámpán vagy hogy megy ez? ami benne volt az már nincs meg...most csak ez van amit vettem...de ez meg valamiért nem mükszik

Elvileg kéne rajta lenni egy címkének, már ha gyári.

63216900213KATT!
Ez a fehér: 63216902531

Az biztos, hogy más a cikkszáma.
Valaki nálam okosabb talán megmondja, hogy mi /van-e/ a különbség a színén kívül.

Gurulj át és beteheted az enyémbe.[/quote]

Köszi :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.16. 00:16 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
dzsoki írta:
Sziasztok!
Lenne egy problémám ,
valószinű lámpa modul
vagy javitás?

Ha van a környéken jó TV szerelő, akkor vidd el hozzá.
Az enyémet így csinálták meg. Kimérte, hogy melyik drótlábas kis lókuki ment szét, és kicserélte 1500 ft-ért.
Én vettem hozzá ilyen kis lókukit, ha jól rémlik, akkor Mchris klubtárs ajánlott egy on-line oldalt, anonnét tudtam rendelni, de azt mondta a tv szerelő, hogy saját készletből is tudta volna pótolni.
Így nem kell újra programozni, és egyéb nyalánkságok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.17. 11:17 
haladó
haladó

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E92
Motor tipusa: M57TU2D30
MPowerPH írta:
simi64 írta:
MPowerPH írta:
kzolee írta:
MPowerPH írta:
Hali.

Olyan problémám lenne, hogy fogy a víz. Autópályán vettem észre, hogy elkezdett emelkedni a hőfok. Félreálltam, lehűtöttem és megnéztem a szintet. Kb 4-5dl-t kellett beletöltenem. Majd utána újra és újra megtettem. Érdekes, hogy egyik pillanatról a másikra tette. Fűtést maxra nyomva lecsökken a vízhőfok.
Első félelmem, hogy hengerfejes lett.(mások egyből ezt írták) :facepalm: Ezt hogy tudom ellenőrizni a legegyszerűbben a parkolóban? Angliában vagyok, szóval most még szerelő kizárva.

Kipufogóból nagyobb gázadáskor jön ki jelentősebb mennyiségű fehér füst? (gőz)

Kimentem, és felmelegítettem. 88 fokos víznél 4500RPM-en nem gőzölt, ellenben a kipufból jött ki víz, ami hideg volt. Erős gázadásnál fröcsögte ki. Nem tudom ez számít e, reggel 2x7km-et mentem vele, tehát nem tudott egyszer sem felmelegedni, mindig csont hideg motorral indultam. Egyéb más módszer? Filóztam azon is, hogy vételezek UV tabit, azt belerakom a tartályba, majd egy kör után megnézem a kipuffot lámpával. Tartályt ha nyitva hagyom, és megemelem a fordulatot, akkor elvileg buborékozni fog, ha hengerfejes, ez igaz?

Így igaz. De addig szerintem kár parázni, amíg meg nem tudod állapítani, hogy hol veszíti. Millió helyen elszökhet a rendszerből, lehet, hogy csak egy csövet kell cserélned. Igaz, megállapítani már nem egyszerű, hogy hol, mert rögtön párolog is. Állj meg olyan helyen vele, ahol láthatod, hogy alatta nincs-e víz.

A kipuffban a víz jelenléte gondolom a rövid furikázás miatt van jelen?! Elvileg a tökéletes égés végterméke, vagy tévedek? Szóval gőz nincs, nagy fordulaton is semmi, azaz nulla.(vagy csak nem látom?! Még soha nem láttam hengerfejes autót gőzölögni, így nem tudom, az milyen)

Padre: Tavasszal lett kipucolva, mivel kiegyenlítő tartályt kellett cserélni.(kis műanyag pöckön keresztül elgőzölgött a vizem) A termosztát nyit, mindaddig, amíg van elég víz. Amint lecsökken a mennyisége, a viszkó is leáll, és a termosztát is bezár. Legutoljára 2x7,2km alatt fogyott 3dl kb. (de 300km alatt is csak 0.5dl)
Nem néztem meg, hogy bugyborékol e, mert nem tudom, hogy jól tudom e ezt a módszert?! :roll: Akkor megpróbálhatom, hogy szintre töltöm, sapkát lent hagyom, beindítom, megvárom míg a termosztát bekapcsol, majd barátosném bőszen nyomkodja a gázpedált, én közbe nézem a bugyborékokat a tartályban? (mondjuk a túráztatásra alapból kijön a tartály száján a víz, ha jól emléxem) És ha bugyborékol, akkor kukás, ha nem attól még lehet a tömítés is rossz pl?
Egyébként amíg áll az autó, nem folyik a víz. Tehát csak járó motornál kezd el fogyni.

Nagy sakk-matt lenne ez, mert kb. 2300km-re vagyok az otthontól, nyári gumival jöttem ki, mert mindenki azt ajánlotta. Télen így hazatudnám vinni, maximum erősebb fűtéssel mennék végig, de a gumi miatt mégsem. Nyáron ez kizárva ugye... Ha nem marad más, akkor veszek téli gumit acélfelnivel, és azzal viszem haza januárban. Hacsak nem találok itt egy nem túl drága, nem átverős szerelőt.

Hali.

Anno írtam már ide melegedés/hűtővíz fogyással kapcsolatban. További dolgok jelentek meg, amit nem tudok hova tenni. Még 2 hónappal ezelőtt fullra töltöttem a hűtővizet(2dl hiányzott), majd mentem vele 180km-et. Ellenőriztem, és ismét ugyan azon a szinten állt, mint előtte a töltés előtt, tehát olyan 2dl hiányzott. Ezt követően direktbe nem töltöttem újra(mert eddigi megfigyeléseim alapján mindig ugyan annyit kellett után töltenem, km-től függetlenül), hanem mentem vele 810km-et. Ebben a legelején volt egy 500km-es hosszú túra, a maradék 310km csak városi használat(de közte 3 hetet állt az autó), maximum 7km-es távra, tehát a vízhőmérséklet soha nem kúszott az első ferde csíknál feljebb. Ma felnyitottam a tetőt a megérkezés után, ellenőriztem a vízszintet. Ugyan ott áll továbbra is, és feltöltéskor is kb. 2dl ment ismételten bele. Aztán kíváncsiságból letekertem az olajsapkát, és valami borzalom várt rám. Sárgás habszerű képződmény... Egyből beugrott, hogy ez bizony az olaj+víz komboja miatt szokott keletkezni. Nívót megnéztem, aminek a szárán szintén találtam kis habot. Olajszint okés, és szép aranysárga színe van 13.000km után. Kicsit rátöltöttem a kiegyenlítő tartályra, hogy lássam, van e olaj a vízben. De teljesen tiszta... Aztán azon filóztam, hogy a talán ezek az irreálisan rövid furikázások vicceltek meg. Ugye tél van, plusz Anglia. Piszkosul párás a levegő, egyfolytában esik az eső, hideg is van, az olaj ilyen rövid távon nem tud felmelegedni.
Most lehet fogom magam, és elmegyek egy 100km-es körre kicsit megjáratni, majd utána újra csekkolom. Kipuf egyébként erős gázadásra gőzöl, na de itt ahogy megfigyeltem mindenkinek azt csinálja. Alapjáraton vizet is köp, ha álló helyzetben túráztatva van.(elvileg ennek az okozója is a sok rövid távú furikázás, kipufra nem túl egészséges dolog ez...) Nagyon gyanús, hogy valami a hengerfejjel, vagy annak tömítésével történt, DE! Akkor több vizet enne, és folyamatosan enné, nem csak gyorsan bekapná a 2dl-t, majd utána megszűnne az étvágya. Plusz az 500km-es táv elején szintén gőzölt erősebb gázra, ami egy két padlózás után, üzem melegen teljesen megszűnt. Pedig tudomásom szerint a hengerfejes autó mindenhogyan okádja a gőzt, és 100km alatt akár 1l vizet is megeszik.

Szerintetek mi a legvalószínűbb eshetőség?

(480 fontért találtam trélert, amelyik házhoz jön az autóért, és hazaviszi Mo.-ra, így legalább az autó hazavitele megvan oldva a nyáron. Így ahogy megvettem itt kint a másik autót, a mostanit küldhetem is haza. Nem mernék vele most elindulni. :cry: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.17. 12:12 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 74 alkalommal
Kapott köszik: 299 alkalommal
Motor tipusa: M57 M62
Évjárata: 2002
Blog: Blog megtekintése (4)
MPowerPH írta:
Hali.

Anno írtam már ide melegedés/hűtővíz fogyással kapcsolatban. További dolgok jelentek meg, amit nem tudok hova tenni. Még 2 hónappal ezelőtt fullra töltöttem a hűtővizet(2dl hiányzott), majd mentem vele 180km-et. Ellenőriztem, és ismét ugyan azon a szinten állt, mint előtte a töltés előtt, tehát olyan 2dl hiányzott. Ezt követően direktbe nem töltöttem újra(mert eddigi megfigyeléseim alapján mindig ugyan annyit kellett után töltenem, km-től függetlenül), hanem mentem vele 810km-et. Ebben a legelején volt egy 500km-es hosszú túra, a maradék 310km csak városi használat(de közte 3 hetet állt az autó), maximum 7km-es távra, tehát a vízhőmérséklet soha nem kúszott az első ferde csíknál feljebb. Ma felnyitottam a tetőt a megérkezés után, ellenőriztem a vízszintet. Ugyan ott áll továbbra is, és feltöltéskor is kb. 2dl ment ismételten bele. Aztán kíváncsiságból letekertem az olajsapkát, és valami borzalom várt rám. Sárgás habszerű képződmény... Egyből beugrott, hogy ez bizony az olaj+víz komboja miatt szokott keletkezni. Nívót megnéztem, aminek a szárán szintén találtam kis habot. Olajszint okés, és szép aranysárga színe van 13.000km után. Kicsit rátöltöttem a kiegyenlítő tartályra, hogy lássam, van e olaj a vízben. De teljesen tiszta... Aztán azon filóztam, hogy a talán ezek az irreálisan rövid furikázások vicceltek meg. Ugye tél van, plusz Anglia. Piszkosul párás a levegő, egyfolytában esik az eső, hideg is van, az olaj ilyen rövid távon nem tud felmelegedni.
Most lehet fogom magam, és elmegyek egy 100km-es körre kicsit megjáratni, majd utána újra csekkolom. Kipuf egyébként erős gázadásra gőzöl, na de itt ahogy megfigyeltem mindenkinek azt csinálja. Alapjáraton vizet is köp, ha álló helyzetben túráztatva van.(elvileg ennek az okozója is a sok rövid távú furikázás, kipufra nem túl egészséges dolog ez...) Nagyon gyanús, hogy valami a hengerfejjel, vagy annak tömítésével történt, DE! Akkor több vizet enne, és folyamatosan enné, nem csak gyorsan bekapná a 2dl-t, majd utána megszűnne az étvágya. Plusz az 500km-es táv elején szintén gőzölt erősebb gázra, ami egy két padlózás után, üzem melegen teljesen megszűnt. Pedig tudomásom szerint a hengerfejes autó mindenhogyan okádja a gőzt, és 100km alatt akár 1l vizet is megeszik.

Szerintetek mi a legvalószínűbb eshetőség?

(480 fontért találtam trélert, amelyik házhoz jön az autóért, és hazaviszi Mo.-ra, így legalább az autó hazavitele megvan oldva a nyáron. Így ahogy megvettem itt kint a másik autót, a mostanit küldhetem is haza. Nem mernék vele most elindulni. :cry: )

A sárga cucc miatt ne aggódj, elmagyarázták már nekem, hogy az úgy jó ahogy van, de hogy az mi nem emlékszem tisztán ( Pára azt hiszem) De lehet irdatlan nagy baromságot beszélek. :facepalm:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.17. 12:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (9)
Nem akarok rémeket festeni a falra.
A következő dolgokat ellenőrizném:
Nincs-e kiszakadva az olajszeparátor membránja ill. a visszavezető csőrendszer, ahol fals levegőt tud beszipkázni a szabadból a karter. (Páralecsapódás, stb.)
Nem szivárog-e BÁRHOL a hűtőrendszer
Ha egyik sem áll fenn, akkor esélyed van egy hengerfej-tömítés vagy hengerfej problémára.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.03.17. 13:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 157 alkalommal
Kapott köszik: 312 alkalommal
Motor tipusa: M57
Sztem a bortonszigeten ez tok normalis jelenseg ha csak rovid utakra van hasznalva a kocsi es nem melegszik fel az olaj rendesen.

SII Tapatalk 2

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.17. 15:38 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Blog: Blog megtekintése (2)
morv írta:
Sztem a bortonszigeten ez tok normalis jelenseg ha csak rovid utakra van hasznalva a kocsi es nem melegszik fel az olaj rendesen.

SII Tapatalk 2

Igen, ez a sűrű hidegindítás miatt van. Kartergázból kicsapódó pára okozza.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 17870 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 894  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]