![]() |
2013.06.24. 08:49
Robert9 írta:Sziasztok!
Hátha tudja valaki a gondomra a megoldást.
Tegnap beszereltem az angel eyes lámpámat az autóba (természetesen utángyártott és nem gyári... erre volt pénz.) és 10 percig semmi gond, majd utána figyelmeztet, hogy Standlicht prüfen... Pedig világít ming a 4 karika. (A lámpában a karikákban 4-4db LED van, vagyis lámpánként 8db és vannak bennük ellenállások.)
Ha leállítom az autót és újraindítom, akkor 10 percig megint jó. Ez mitől lehet?![]()
![]()
Előre is köszönöm.
(Esetleg nem létezik valami közdarab amivel kiiktatható a helyzetjelzőről a Can-Bus?)
2013.06.24. 15:13
2013.06.24. 15:25
komoyosz írta:Jerry írta:komoyosz írta:komoyosz írta:Halihó Skacok
E39 530D-ben hol van a kartegáz szűrő.
Köszi előre is.
Komoyosz.
Lemaradt egy r- betű.
Akkor inkább szerkeszd az előző hozzászólásod, mint hogy szemetelj!
Köszi a segítséget.
2013.06.24. 15:30
muhaati írta:komoyosz írta:Jerry írta:komoyosz írta:komoyosz írta:Halihó Skacok
E39 530D-ben hol van a kartegáz szűrő.
Köszi előre is.
Komoyosz.
Lemaradt egy r- betű.
Akkor inkább szerkeszd az előző hozzászólásod, mint hogy szemetelj!
Köszi a segítséget.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/530d-M57/LHD/A/1999/march/browse/engine/cylinder_head_cover/
11- től 15. ig.
2013.06.24. 17:29
Padre540 írta:Robert9 írta:Sziasztok!
Tegnap beszereltem az angel eyes lámpámat az autóba (természetesen utángyártott és nem gyári... erre volt pénz.) és 10 percig semmi gond, majd utána figyelmeztet, hogy Standlicht prüfen... Pedig világít ming a 4 karika. (A lámpában a karikákban 4-4db LED van, vagyis lámpánként 8db és vannak bennük ellenállások.)
Ha leállítom az autót és újraindítom, akkor 10 percig megint jó. Ez mitől lehet?![]()
![]()
Előre is köszönöm.
(Esetleg nem létezik valami közdarab amivel kiiktatható a helyzetjelzőről a Can-Bus?)
Scannerrel ki lehet kapcsolni hogy ne küldjön figyelmeztetést.
2013.06.24. 17:36
Robert9 írta:Padre540 írta:Robert9 írta:Sziasztok!
![]()
Előre is köszönöm.
És ezt hogyan lehet? Kell hozzá valaki akinek van kábele meg laptopja. Gondolom.
2013.06.24. 17:54
Gallaca írta:Robert9 írta:Padre540 írta:Robert9 írta:Sziasztok!
![]()
Előre is köszönöm.
És ezt hogyan lehet? Kell hozzá valaki akinek van kábele meg laptopja. Gondolom.
Jól gondolod!
2013.06.24. 18:05
Robert9 írta:És amivel hibakódot tudnak kiolvasni, azzal ki is lehet iktatni ezt a figyelős cuccot?
2013.06.24. 18:07
Gallaca írta:Robert9 írta:És amivel hibakódot tudnak kiolvasni, azzal ki is lehet iktatni ezt a figyelős cuccot?
Erre most így nehéz lenne válaszolni. Attól függ, mivel olvassák. BMW-scannerrel, és ncs-experttel, megy a dolog. Scannerrel a legegyszerűbb.
2013.06.28. 15:59
2013.06.28. 16:12
Haminda írta:BC kar cseréhez le kell venni a kormányt? Nekiálltam felkészülés nélkül.
KÖszönöm előre is!
2013.06.28. 16:16
komoyosz írta:Haminda írta:BC kar cseréhez le kell venni a kormányt? Nekiálltam felkészülés nélkül.
KÖszönöm előre is!
Le kell venni. Ha leszeded a kormányt, és lehúzod a légzsák csatit, nehogy rárakd a gyújtást amíg vissza nem dugod a csatit, mert égni fog a légzsák visszajelző lámpa.
Komoyosz.
2013.06.28. 17:23
Haminda írta:komoyosz írta:Haminda írta:BC kar cseréhez le kell venni a kormányt? Nekiálltam felkészülés nélkül.
KÖszönöm előre is!
Le kell venni. Ha leszeded a kormányt, és lehúzod a légzsák csatit, nehogy rárakd a gyújtást amíg vissza nem dugod a csatit, mert égni fog a légzsák visszajelző lámpa.
Komoyosz.
Köszönöm szépen, már neki is láttam. A biztonság kedvéért még az akkusarut is lekaptam!
2013.06.28. 17:30
Haminda írta:Haminda írta:komoyosz írta:Haminda írta:BC kar cseréhez le kell venni a kormányt? Nekiálltam felkészülés nélkül.
KÖszönöm előre is!
Komoyosz.
Köszönöm szépen, már neki is láttam. A biztonság kedvéért még az akkusarut is lekaptam!
![]()
![]()
![]()
Kicseréltem a kart, elszartam a kormányt. Hogyan tudom visszaállítani, hogy 12nél legyen az alapállás?
Köszönöm előre is
2013.06.28. 18:06
muhaati írta:Azt most egy picit elb....tad. A kormánykereket egy jó helyzetben lehet feltenni, mert van egy "kihagyott" ricni. Ha arrébb raktad, ráhúztad a helytelen állásra.
Vedd le újra, ha megnézed, a ricnik kihagyását, meglátod hol a gyári helye. Na ott kell lennie.
2013.07.02. 08:48
2013.07.02. 13:43
Kovee írta:Sziasztok urak!
kérdésem a következő:
jelenleg egy buszkormanyom van az autoban, ennek a helyere szeretnek egy M-es kormanyt felrakni.
az én autóm 98as évjratú egyindítós légzskos, amit beleraknék M-est az egy 97-es gyartasu egyindítós autóból jön. Kell ehhez bármi féle átalakítógyűrű, vagy csak lecsavarozom a regit az ujat meg felcsavarozom?
köszönöm
2013.07.13. 20:02

2013.07.28. 08:13
2013.07.31. 11:48
Robert9 írta:Sziasztok!
![]()
Előre is köszönöm.