![]() |
2013.06.30. 21:14
Boketomi írta:Köszi az ötleteket de igazából tudja valaki a hengerfej lehúzási nyomatékot 525 tds nél?
2013.06.30. 22:01
Janika13 írta:Haminda köszönöm szépen a segítséget és íme a képek és a hiba amit írtam.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
[img][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130630/DSCF4514_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/img]
2013.06.30. 22:19
2013.06.30. 22:59
Gabesz81 írta:csecsa lámpa...
2013.07.01. 02:25
Janika13 írta:Gabesz81 írta:csecsa lámpa...
Köszi ,Csak kár hogy nem úgy mükszik ahogy kéne . nem rég kerűlt hozzám az autó ezzel a lámpákkal és valami nem stim velük.... miaz a sok madzag ami nincs bekötve és hova kellene kötni nem tudom.
2013.07.01. 07:17
Padre540 írta:b2man írta:
Nem volt használva az autó 1 hónapja, mert Németországban dolgozok. Reggel elindítottam majd pár másodperc múlva leállt és utána már nem is indult el! Előtte semmi problémám nem volt. Szakember laptoppal állapította meg az adagolót. Mit ajánlotok? Nézessem meg mással is? Vagy ez már mind1?
Ilyen hibakód nincs,hogy "adagoló felújításra szorul" vagy "adagolo kaput".
Mindenképp nézesd meg mással,addig örülj amíg hidegen nem indul,mert lehet egy minimális baja is.Ha melegen nem indul akkor jöhetnek a gondok...
2013.07.01. 07:59
b2man írta:Padre540 írta:b2man írta:
Nem volt használva az autó 1 hónapja, mert Németországban dolgozok. Reggel elindítottam majd pár másodperc múlva leállt és utána már nem is indult el! Előtte semmi problémám nem volt. Szakember laptoppal állapította meg az adagolót. Mit ajánlotok? Nézessem meg mással is? Vagy ez már mind1?
Mindenképp nézesd meg mással,addig örülj amíg hidegen nem indul,mert lehet egy minimális baja is.Ha melegen nem indul akkor jöhetnek a gondok...
A computeres ember nem azt mondta hogy az a hibakód, hogy adagoló, hogy ez szerinte adagoló. Nem ismerte a szoftvert annyira amivel dolgozott mert E39-et nem is talált a kezelőfelületen és telefonált végig.Fasza, hogy már mindenki akinek laptopja van meg csatlakozója az autókhoz mind önjelölt szakinak kiáltja ki magát. Én meg tanácstalan vagyok! Meg nem szerelő!
És melegen sem indul meg hidegen sem. Sehogysem!
2013.07.01. 10:29
morv írta:b2man írta:Padre540 írta:b2man írta:
A computeres ember nem azt mondta hogy az a hibakód, hogy adagoló, hogy ez szerinte adagoló. Nem ismerte a szoftvert annyira amivel dolgozott mert E39-et nem is talált a kezelőfelületen és telefonált végig.Fasza, hogy már mindenki akinek laptopja van meg csatlakozója az autókhoz mind önjelölt szakinak kiáltja ki magát. Én meg tanácstalan vagyok! Meg nem szerelő!
Akkor szedd ki az emberbol a hibakodokat, ird be ide es valaki biztos tud majd tanasot adni.
az ac-d nem nyom, a sok állás után nem képes elindulni.
2013.07.01. 10:36
2013.07.01. 12:20
muhaati írta:morv írta:b2man írta:Padre540 írta:b2man írta:
Akkor szedd ki az emberbol a hibakodokat, ird be ide es valaki biztos tud majd tanasot adni.
az ac-d nem nyom, a sok állás után nem képes elindulni.
2013.07.01. 12:37
b2man írta:A motor járt néhány másodpercet! Csak aztán megállt és nem is indul!
2013.07.01. 13:38
2013.07.01. 14:05
komoyosz írta:Halihó Skacok
E39, 530D. kifúj a két rezonancia cső, ilyenkor már cserélni kell?
Ha van valakinek tapasztalata a flexibilis csövekkel kapcsolatban, megosztaná?
Előre is köszi.
Komoyosz.
2013.07.01. 14:39
Gallaca írta:b2man írta:A motor járt néhány másodpercet! Csak aztán megállt és nem is indul!
Persze, addigra fogyott el az adagolóból a nafta. Ac meg nem nyomott utána. És AC hibára nincs hibakód sem. Hallgass Attira!
Annyit még megpróbálhatsz, hogy ráadod a gyújtást, hátrafutsz, és a jobb hátsó ülés alatt adsz egy teli tenyerest a tanknak. Hátha elindul az AC. + még kiveszed a hátsó üléslapot, a jobb oldali tankfedélre teszel egy nagy csavarhúzót, és hozzáilleszted a füledhez a nyelét. Bekapcsolt gyújtásnál meghallod, hogy zúg-e az AC. Persze csak kb. fél percig megy, minden esetben azon belül kell cselekedned. És nem árt, ha 20 liter fölött van az üzemanyagszinted.
2013.07.01. 16:03
b2man írta:Gallaca írta:b2man írta:A motor járt néhány másodpercet! Csak aztán megállt és nem is indul!
Persze, addigra fogyott el az adagolóból a nafta. Ac meg nem nyomott utána. És AC hibára nincs hibakód sem. Hallgass Attira!
Annyit még megpróbálhatsz, hogy ráadod a gyújtást, hátrafutsz, és a jobb hátsó ülés alatt adsz egy teli tenyerest a tanknak. Hátha elindul az AC. + még kiveszed a hátsó üléslapot, a jobb oldali tankfedélre teszel egy nagy csavarhúzót, és hozzáilleszted a füledhez a nyelét. Bekapcsolt gyújtásnál meghallod, hogy zúg-e az AC. Persze csak kb. fél percig megy, minden esetben azon belül kell cselekedned. És nem árt, ha 20 liter fölött van az üzemanyagszinted.
Ha elől az üzemanyagszűrőm tele van akkor az Ac biztosan dolgozik nemde? Vagy hülyeséget beszélek? Nem akarok okoskodni csak kérdezem!
2013.07.01. 21:59
morv írta:Bugajauzsi írta:Sziasztok urak!
Lett egy kis bajom a csomagtarto ajtoval, nem nyilik ki. Ma kezdte el (nekem. mert az elozo tulajnak is lehetett ilyen baja, mert szet van verve a muanyag az ajton, amit egeszen a mai napig nem ertettem, h miert kellett szetbarmolni.). Ha a gumifogantyut meghuzom, hallani ahogy a motor elkezd dolgozni, mozgatja is az ajtot, eloszor befele huzza, aztan visszafele engedi, es ennyi. Ki viszont nem nyilik.Ugyan ezt csinalja, ha a kormanyoszlop melletti gombot nyomom meg. A kis ablak az ajton pedig egyaltalan nem reagal a gombjanak megnyomasara. Es most hogy probalgattam az ajtot kinyitni, eszrevettem, h szerintem nem zar jol. mert ha megrangatom az ajtot, akkor zorog. Ezt a hangot menet kozben is csinalja, de eddig azt hittem, h a szetbarmolt muanyagok csinaljak. Talkozott mar valaki ilyen hibaval? Vagy van otletetek, h mit probaljak meg? Eloszor is kinyitni kene, aztan hibat keresni.
Nyisd ki a szerszamtartot belul a csomi ajton, kicsit ki tudod hajtani, a kocsi jobb oldalan van mogotte egy ovalis muanyag lap, az a vesznyito. Azt kipattintod es meghuzod es mar nyitva is van. A hibara nem tudom mi lehet a megoldas.
2013.07.02. 07:41
2013.07.02. 08:20
2013.07.02. 08:25
F_E_K_ írta:Szép napot!
Van tipp hogy hogyan tudom kinyitni a bal hátsó ajtót ha a zár nem nyílik? Mármint roncsolás nélkül (vagy a zár vagy a motor, de gondolom ilyenkor jobb lesz egyben cserélnem)?
A központi zárra egyáltalán nen reagál, a belső kilincs meghúzására feljön a pöcök, de ahogy elengedem a kilincset vissza ia ugrik...
Persze egy ideje már nyűgösködött, gondoltam ráér. Most meg lehet hátra bemászni az utasoknak
TapaTalk2 : NexusHD2
2013.07.02. 09:08
Sullivan írta:Sziasztok! Mit tudtok mondani arra, ha egy tds gyanúsan lomha, adagolónál kicsit szivárog valahol de nem vészes, viszont az autónak az ég világon semmi füstje sincs, ha beindítom, ha lepadlózom, semmit nem füstöl, viszont ha lepadlózom akár háromban 2000-es fordulatnál, ahol már azért van turbónyomás is, gyorsul, de kilőni egyszerűen nem igazán lehet vele, úgy érzem mintha egy 20-30 lóerővel legalább kevesebb lenne.....azt olvastam valahol, hogy ha az adagoló nincs jól beálltva, okozhat ilyen hibát, valóban így van? ja az autóban 188 ezer van elvileg, de szerintem gyakorlatilag is mert nemrég vettem egy papától ausztriában, a turbónak szép hangja van, szóval szerintem azt kizárhatom