Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Telefon

2013.09.05. 19:45

morv írta:
admin írta:
morv írta:
admin írta:
morv írta:Kozben meg kuzdottem vele ma is, ha a csatibol kihuzom azt a szalat, egy darab drottal atkotom akkor van bt kapcsolat kivett kulcsnal is, amint kiveszem a drotot es megszakad az aramkor mar meg is szunik az adas. Az az erdekes, hogy ha kihuzom a biztijet (f58 ), akkor is megvan az 1.38 gyujtason is es kulcs nelkul is.

Akkor valami rádolgozik:(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

A radio antenna erositojet merre talalom? Elkezdtem sorra lehuzkodni mindent, navi, tv tuner, monitor, es a radional feljebb ment a feszko. Meg az antenna erosito van hatra a listamon, es mintha diaben lattam volna egy ra vonatkozo hibat amivel eddig nem foglalkoztam, mert minden mukodott.

D oszlop fekete müanyag alatt.

Pont most akartam irni, meglett, de nekem szurke a muanyag. Lehuztam arrol is a kabelt, de meg mindig van feszko a bt-nel. Az erositonek mindig aram alatt kell lennie?

Nincs összecsipve valahol kétvezeték?

2013.09.05. 20:19

Az lehet a gond, azon vagyok, hogy megtalaljam. Nem lesz egyszeru! A k3 rele szabalyozza ezeket, ha jol tudom. Ez a csomi bizti tablanal van, ugye?

2013.09.05. 20:52

morv írta:Az lehet a gond, azon vagyok, hogy megtalaljam. Nem lesz egyszeru! A k3 rele szabalyozza ezeket, ha jol tudom. Ez a csomi bizti tablanal van, ugye?

Én is úgy tudom hogy jobb hátul van a biztiknél. Lehet be van égve.

2013.09.05. 20:55

admin írta:
morv írta:Az lehet a gond, azon vagyok, hogy megtalaljam. Nem lesz egyszeru! A k3 rele szabalyozza ezeket, ha jol tudom. Ez a csomi bizti tablanal van, ugye?

Én is úgy tudom hogy jobb hátul van a biztiknél. Lehet be van égve.

Ott kiszedtem a zold relet, wds-be en azt azonositottam be k3-nak, de ha az ki van huzva, akkor is feszultseg alatt van. Ebbol kovetkezik, hogy valahol a rele utan van a bibi. A biztiket kiveve is ugyanez a helyzet.

2013.09.05. 21:25

Ha az ulf-et lehuzod akkor is van fesz rajta? Mert lehet az a tré.

2013.09.05. 21:26

Tovabbi kutakodas azt mutatja, hogy a gps vevo is ezen a koron van. Azt merre talalom? Ennyire meg sosem kaptam szet a kocsi belsejet, de kell a gyakorlas!

2013.09.05. 21:31

morv írta:Tovabbi kutakodas azt mutatja, hogy a gps vevo is ezen a koron van. Azt merre talalom? Ennyire meg sosem kaptam szet a kocsi belsejet, de kell a gyakorlas!

Sedanba a cd tár mögött touringba nem tudom lehet hogy ott is ott van.

2013.09.05. 21:40

admin írta:
morv írta:Tovabbi kutakodas azt mutatja, hogy a gps vevo is ezen a koron van. Azt merre talalom? Ennyire meg sosem kaptam szet a kocsi belsejet, de kell a gyakorlas!

Koszi ismet Admin! Sedanrol van kep wds-ben, remelem a touring is ott tarolja. Nem igazan emlekszek ra, pedig vettem mar ki a cd tarat.

2013.09.05. 22:16

morv írta:
admin írta:

Koszi ismet Admin! Sedanrol van kep wds-ben, remelem a touring is ott tarolja. Nem igazan emlekszek ra, pedig vettem mar ki a cd tarat.

GPS vevő csak MkII-ig van, utána nincs, és az antenna direktben a rechnerbe megy. Ezt vedd figyelembe mikor keresed.

2013.09.05. 22:39

Gallaca írta:
morv írta:
admin írta:

GPS vevő csak MkII-ig van, utána nincs, és az antenna direktben a rechnerbe megy. Ezt vedd figyelembe mikor keresed.

Ok, akkor nem keresem. Marad a kabelek atnezese. Nem lesz egyszeru!

2013.09.06. 06:09

De legalább szurkolunk neked jó sokan! :D

TapaTalk4: NexusHD2

2013.09.06. 13:04

F_E_K_ írta:De legalább szurkolunk neked jó sokan! :D

TapaTalk4: NexusHD2

Koszi!

2013.09.06. 13:14

Eljutottam eddig a csatiig (a feher szinu) Kép, a masik felebol jon egy lila vezetek, az megy a telefon modulhoz a gyujtas jellel. Ebbe bele es egy masik kabelbe bele van utolagisan kotve egy kabelkoteg ami az e38/39 motorway and trunk road modul feliratu fekete dobozba megy. Ha ezt a fekete dobozt teljesen lekotom, akkor az 1.45V (az eredeti 1.38 a bm54 lehuzasa utan ennyi lett) felugrik 4.04V-ra. A feher csati megfelelo laban, ha a szet van huzva, ugyanez a feszko merheto.
Tudja valaki hogy a feher csati kabelkotegenek hol a masik vege? (Jo lenne, ha nem kene vegigbontanom az autot!) Megy elore a nagy koteggel. Egy lila-feher vezetek egyebkent amit eppen nyomozok. Jo lenne, ha ertenem ezt a wds dolgot, az alapok megvannak, de pl ezt a csatit soha nem talalnam meg benne.

2013.09.06. 21:16

Pedig a lila/fehér a gyujtás pozitív. A reléjét kihuzod akkor is rajta van a fesz a lila/fehéren?

2013.09.06. 22:04

admin írta:Pedig a lila/fehér a gyujtás pozitív. A reléjét kihuzod akkor is rajta van a fesz a lila/fehéren?

Igen, meg akkor is. Biztiket is kihuztam es ugyanez. Most megyek elore a kabelkoteg menten, de ma estetol melozok mehint ugyhogy fagyasztva van a dolog par napig.

2013.09.06. 22:34

morv írta:Eljutottam eddig a csatiig (a feher szinu) Kép, a masik felebol jon egy lila vezetek, az megy a telefon modulhoz a gyujtas jellel. Ebbe bele es egy masik kabelbe bele van utolagisan kotve egy kabelkoteg ami az e38/39 motorway and trunk road modul feliratu fekete dobozba megy. Ha ezt a fekete dobozt teljesen lekotom, akkor az 1.45V (az eredeti 1.38 a bm54 lehuzasa utan ennyi lett) felugrik 4.04V-ra. A feher csati megfelelo laban, ha a szet van huzva, ugyanez a feszko merheto.
Tudja valaki hogy a feher csati kabelkotegenek hol a masik vege? (Jo lenne, ha nem kene vegigbontanom az autot!) Megy elore a nagy koteggel. Egy lila-feher vezetek egyebkent amit eppen nyomozok. Jo lenne, ha ertenem ezt a wds dolgot, az alapok megvannak, de pl ezt a csatit soha nem talalnam meg benne.

Kár, hogy nem láttam előbb ezt a kérdést, mert pont most jöttem meg egy touring nagynavi bontásból, és meg tudtam volna nézni. Utoljára ezt a csatit vágtam ki vezetékestől. De már nem volt időm végigmenni a kötegen, így a B oszlop magasságában elvágtam. :kalapács Ezek a navi kiszolgáló vezetékei, ebben van I-bus, tápellátás stb. Előre mennek a műszerfal alá.
Abban a kocsiban nem volt ilyen modul amit írsz, ez talán a TMC modul lehet. A fehér csati amit keresel X400 névre hallgat a WDS-ben
A lila fehér vezeték biztos, hogy egy közösítőbe megy. Az összes kapcsolt pozitív a K3 relétől jön, és egy közösítősínen ágaznak el. Van lehetséges hely a bal küszöbben, és az EWS mögött-felett, GM modul felett. Sajnos nem találom a pontos helyét, nincs jelölve, illetve nem találom.

2013.09.07. 10:52

morv írta:Eljutottam eddig a csatiig (a feher szinu) Kép, a masik felebol jon egy lila vezetek, az megy a telefon modulhoz a gyujtas jellel. Ebbe bele es egy masik kabelbe bele van utolagisan kotve egy kabelkoteg ami az e38/39 motorway and trunk road modul feliratu fekete dobozba megy. Ha ezt a fekete dobozt teljesen lekotom, akkor az 1.45V (az eredeti 1.38 a bm54 lehuzasa utan ennyi lett) felugrik 4.04V-ra. A feher csati megfelelo laban, ha a szet van huzva, ugyanez a feszko merheto.

A nagy fehér csati a teló táp kábele+ugye itt van az Ibus is! Egy része szépen körbe megy a fő vezetékben hátra a jobb oldali biztosítéktáblába, ha jól emlékszem ez a piros-sárga, míg amit keresel lila-fehér vastag a pótkeréknél megy jobbra szintén a bizti tábla felé, de az egy csatival közösítve van kb ott ahol a hátsó pdc csipogója is van, ha neked van! Bocsi, remélem azért érthetően írtam le! :) Ha jól emlékszem a csatlakozót látod is ha lenyitod a jöbb oldali takarót hátul! Én amikor kötöttem be, már nem vittem körbe a kábelkötegbe, hanem csak ide a csatihoz vittem, és itt közösítettem. De ha jól emlékszem, ez is teljesen körbe ment a kábelkötegben! :)

2013.09.07. 12:31

vaszarig írta:
morv írta:Eljutottam eddig a csatiig (a feher szinu) , a masik felebol jon egy lila vezetek, az megy a telefon modulhoz a gyujtas jellel. Ebbe bele es egy masik kabelbe bele van utolagisan kotve egy kabelkoteg ami az e38/39 motorway and trunk road modul feliratu fekete dobozba megy. Ha ezt a fekete dobozt teljesen lekotom, akkor az 1.45V (az eredeti 1.38 a bm54 lehuzasa utan ennyi lett) felugrik 4.04V-ra. A feher csati megfelelo laban, ha a szet van huzva, ugyanez a feszko merheto.

A nagy fehér csati a teló táp kábele+ugye itt van az Ibus is! Egy része szépen körbe megy a fő vezetékben hátra a jobb oldali biztosítéktáblába, ha jól emlékszem ez a piros-sárga, míg amit keresel lila-fehér vastag a pótkeréknél megy jobbra szintén a bizti tábla felé, de az egy csatival közösítve van kb ott ahol a hátsó pdc csipogója is van, ha neked van! Bocsi, remélem azért érthetően írtam le! :) Ha jól emlékszem a csatlakozót látod is ha lenyitod a jöbb oldali takarót hátul! Én amikor kötöttem be, már nem vittem körbe a kábelkötegbe, hanem csak ide a csatihoz vittem, és itt közösítettem. De ha jól emlékszem, ez is teljesen körbe ment a kábelkötegben! :)

Basszus igazad van, a fekete a navi csatija, a fehér a telóé. De a lila/fehér, a piros/zöld, a fehér/szürke/sárga, a barna/fekete, és a szürke/piros, bal küszöbben előremegy, mint mondtam, a bal első ülés mellett vágtam el. A képen a teljes kör.Kép

2013.09.07. 13:11

Gallaca írta:
vaszarig írta:
morv írta:Eljutottam eddig a csatiig (a feher szinu) , a masik felebol jon egy lila vezetek, az megy a telefon modulhoz a gyujtas jellel. Ebbe bele es egy masik kabelbe bele van utolagisan kotve egy kabelkoteg ami az e38/39 motorway and trunk road modul feliratu fekete dobozba megy. Ha ezt a fekete dobozt teljesen lekotom, akkor az 1.45V (az eredeti 1.38 a bm54 lehuzasa utan ennyi lett) felugrik 4.04V-ra. A feher csati megfelelo laban, ha a szet van huzva, ugyanez a feszko merheto.

Basszus igazad van, a fekete a navi csatija, a fehér a telóé. De a lila/fehér, a piros/zöld, a fehér/szürke/sárga, a barna/fekete, és a szürke/piros, bal küszöbben előremegy, mint mondtam, a bal első ülés mellett vágtam el. A képen a teljes kör.Kép

Lehet igazad van, már rég volt, hogy én is kibontottam és megcsináltam az enyém, de a lényeg, hogy a lila-fehér esetében bőven jó, ha közösíted ott ahol mondtam! :) És igen, amúgy az a rádiónak egy csatija, ahol én közösítettem! :)

2013.09.07. 21:32

^^^ Koszi sracok! Most melo ezerrel, de a kovetkezo szabadnapomon ismet belevetem magam a kabelrengetegbe! Azert szeretnem megtudni honnan kap aramot amikor nem kene bar ketsegkivul egyszerubb lenne elvagni es athuzni direktbe a k3 relehez a szalat. Hosszabb tavon azert kifizetodobb a hiba forrasanak feltarasa.
Hozzászólás küldése

VigLink badge