Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.01.04. 01:06

Na én ehez tök hülye vagyok :cry:

2010.01.04. 01:07

Angel írta:azt lenne jó tudni hogy hol mennek a kábelek a mid-hez hogy megnézném nem-e valami kontakt mert szerintem az lesz mert ha 1x jó volt akkor nem tudok másra gondolni

Ezzel sokra nem mész.Mivel a MID az I-buszon kommunikál a többi cumóval(telefon,rádió,cd,stb)
Max ha a telefon gyári és a MID került bele utólag akkor lehet programozási gond!

2010.01.04. 01:19

admin írta:
Angel írta:azt lenne jó tudni hogy hol mennek a kábelek a mid-hez hogy megnézném nem-e valami kontakt mert szerintem az lesz mert ha 1x jó volt akkor nem tudok másra gondolni

Ezzel sokra nem mész.Mivel a MID az I-buszon kommunikál a többi cumóval(telefon,rádió,cd,stb)
Max ha a telefon gyári és a MID került bele utólag akkor lehet programozási gond!

Lehet hogy igazad van engem csak az zavar hogy 1x megszólalt a kihangosító nem tudom hogy tökjól működött
adig amíg lenem raktam de utánna már sehogy nem tudtam kihangosítani azért gyanakszom kontaktra.

de mondjuk az is igaz hogy azt kikeresni az nem 1xű :cry:

2010.01.05. 22:29

Hát pár óra alatt végig olvastam a topicot.Anyám,néhányan azért megszenvedtek a teló beépítéssel.
A francba minek kellett elolvasnom!!!Most egy kicsit nekem is megtetszett!
Viszont amit nem igazán kérdezett senki hogy,multikormány nélküli kocsiba mint az enyém érdemes telót rakni,természetesen a BT-s kivitelre gondolok.Mert szerintem multikorm. + bt így teljes a történet.

2010.01.05. 22:31

zsolti780 írta:Hát pár óra alatt végig olvastam a topicot.Anyám,néhányan azért megszenvedtek a teló beépítéssel.
Viszont amit nem igazán kérdezett senki hogy,multikormány nélküli kocsiba mint az enyém érdemes telót rakni,természetesen a BT-s kivitelre gondolok.Mert szerintem multikorm. + bt így teljes a történet.
16:9-ről is gyönyörűen kezelhető :!:

2010.01.05. 23:04

admin írta:
zsolti780 írta:Hát pár óra alatt végig olvastam a topicot.Anyám,néhányan azért megszenvedtek a teló beépítéssel.
16:9-ről is gyönyörűen kezelhető :!:

Áááá.Akkor ebbe is bele kell majd fognom!

2010.01.06. 01:06

A történet multikormány+BT+hangfelismerő SES modullal a teljes. Minek nyomogatni a gombokat ha szóval is noszogatható :wink:

Jackson, akinek nem sok extra hiányzik de ez speciel nincs a kocsiban

2010.01.06. 01:11

jackson írta:

A történet multikormány+BT+hangfelismerő SES modullal a teljes. Minek nyomogatni a gombokat ha szóval is noszogatható :wink:

Jackson, akinek nem sok extra hiányzik de ez speciel nincs a kocsiban

Az ULF BT be benne van a hangvezérlés alapból csak aktiválni kell és olyan nyelven karattyol amilyen nyelvre állítod az óracsoport nyelvét. :lol: :lol: (csak a magyart nem tudja a nyavalyás így én keveset beszélgetek vele)

2010.01.06. 21:32

admin írta:Az ULF BT be benne van a hangvezérlés alapból csak aktiválni kell és olyan nyelven karattyol amilyen nyelvre állítod az óracsoport nyelvét. :lol: :lol: (csak a magyart nem tudja a nyavalyás így én keveset beszélgetek vele)

Erről a BT-s megoldásról valaki szolna pár szót, vagy dobna egy linket!
Opcionális, beépithető, a telefont kell cserélni?

Közben ezt találtam.

De azért örülnék tapasztalatnak, beszerezhetőségnek, árnak.

Köszi!

2010.01.06. 21:43

Imco írta:
admin írta:Az ULF BT be benne van a hangvezérlés alapból csak aktiválni kell és olyan nyelven karattyol amilyen nyelvre állítod az óracsoport nyelvét. :lol: :lol: (csak a magyart nem tudja a nyavalyás így én keveset beszélgetek vele)

Közben ezt találtam.

Köszi!

Olvasd el Te is elejétől a topicot és tudni fogsz "mindent" !

2010.01.07. 02:00

zsolti780 írta:
Imco írta:

Közben ezt találtam.

Köszi!

:taps:

2010.01.07. 20:10

zsolti780 írta:

"Mindent" tudok!
Bár, ha jól kezeltem volna a keresőt elsöre, nem kellett volna végig olvasni.

No mind1! Igy jártam.
BT-m sajna nem lesz egy darabig, financiális okokból.
Másrészt van még mit rendbe tennem bőven.
Gondolok itt az antennáimra elsősorban.

2010.01.11. 23:27

Hali

Na mostmár majdnem rendesen működik a teló. Bármikor kitudom hangosítani stb.
Csak a Mid-el nem tudom felvenni meg nem is írki semmit. Szerintem mostmár tuti hogy csak felkéne progizni.
Jackson meg is kérem majd ha Miskolcon jár gondoljon rám :)

Üdv Angel

2010.01.12. 19:52

Angel írta:Hali

Csak a Mid-el nem tudom felvenni meg nem is írki semmit. Szerintem mostmár tuti hogy csak felkéne progizni.

Üdv Angel

Küldtem PÜ-t elméletileg a következő hétvégén (nem most hanem utánna) járunk Miskolc felé. Csak találj addig ott valami helyet ahol fedett helyen (eső, hó stb.) és 230V-os csatlakozás mellett feltudjuk programozni. Plusz előre feltölteni az akkudat este mert gyenge akkuval nem lehet neki kezdeni.

Jackson, aki szivesen (némi anyagi hozzájárulásért a töltő árába)

2010.01.13. 01:28

jackson írta:
Angel írta:Hali

Üdv Angel

Küldtem PÜ-t elméletileg a következő hétvégén (nem most hanem utánna) járunk Miskolc felé. Csak találj addig ott valami helyet ahol fedett helyen (eső, hó stb.) és 230V-os csatlakozás mellett feltudjuk programozni. Plusz előre feltölteni az akkudat este mert gyenge akkuval nem lehet neki kezdeni.

Jackson, aki szivesen (némi anyagi hozzájárulásért a töltő árába)

Hali

Ok intézek mindent :)

Előre is köszi

Üdv Angel

2010.01.24. 14:50

Tegnap találkoztunk Angel-el és teljesen felsültünk.

Olyan kocsija van ami 2000/1 havi fix zsinóros kézibeszélős gyári Motorolla Phase V telefon. Kicsi piktogramos műszerfal (végre megnéztem jobban mikor mit jelez) és MID. nincs multikormánya sem.

Pontosabban olyan MID amin jobb fent széles AUDIO gomb, alatta közéső kis telefon jel bal oldalon és TEL szó jobb oldalon. Alatta meg széles óra gomb. Tehát nincs BC felirat rajta.
A telefon számomra érdekesen működik. Ha le van rakva akkor lehet tárcsázni és a kihangositás a telefon tartóból való kiszedése nélkül működik simán a hivás felvétel (OK) gomb megnyomásával ilyenkor megy a mikrofon és ajtóban lévő legalsón a hang is.

A gond: a kis telefon gombocskával a MID-en nem tudja fel venni a kihangositást, meg tárcsázni meg semmit. A TEL gomb egyedül a telefon ki és bekapcsolására használható.
A retrofit "Telephone with MID" opcióra közölte már be van programozva.
Mindkét vezérlő: telefonnak és MID-nek sincs tárolt hibája stb.

Most akkor ez lenne a működése? Valakinek van hasonló rendszere. Ez normális?

Az én 4:3-as boardomon ugyebár lehet mindent csinálni telefonkönyv, tárcsázni, hivást fogadni stb. A telefonon lerakott állapotban csak a ki-be kapcsoló gomb megy.

...................

Aprópó ha már itt tartunk bármelyik boardal hogyan lehet meg tenni azt, hogy kézibeszélőn beszélve visszahangositja az ember a hivást és lerakja a kézibeszélőt amikor elindul? Mert a német doksiból nem tudok rájönni és senki nem tud nekem angolt adni.

Jackson, aki a végén a wallistól fog angol telefon doksit venni

2010.01.24. 14:56

jackson írta:Tegnap találkoztunk Angel-el és teljesen felsültünk.

Olyan kocsija van ami 2000/1 havi fix zsinóros kézibeszélős gyári Motorolla Phase V telefon. Kicsi piktogramos műszerfal (végre megnéztem jobban mikor mit jelez) és MID. nincs multikormánya sem.

Pontosabban olyan MID amin jobb fent széles AUDIO gomb, alatta közéső kis telefon jel bal oldalon és TEL szó jobb oldalon. Alatta meg széles óra gomb. Tehát nincs BC felirat rajta.
A telefon számomra érdekesen működik. Ha le van rakva akkor lehet tárcsázni és a kihangositás a telefon tartóból való kiszedése nélkül működik simán a hivás felvétel (OK) gomb megnyomásával ilyenkor megy a mikrofon és ajtóban lévő legalsón a hang is.

A gond: a kis telefon gombocskával a MID-en nem tudja fel venni a kihangositást, meg tárcsázni meg semmit. A TEL gomb egyedül a telefon ki és bekapcsolására használható.

Az én 4:3-as boardomon ugyebár lehet mindent csinálni telefonkönyv, tárcsázni, hivást fogadni stb. A telefonon lerakott állapotban csak a ki-be kapcsoló gomb megy.

...................

Aprópó ha már itt tartunk bármelyik boardal hogyan lehet meg tenni azt, hogy kézibeszélőn beszélve visszahangositja az ember a hivást és lerakja a kézibeszélőt amikor elindul? Mert a német doksiból nem tudok rájönni és senki nem tud nekem angolt adni.

Angol doksit én is keresek! :roll:

kíváncsi vagyok mi lesz a vége retrofitem van nekem is csak be kellene kötni...

2010.01.25. 13:35

jackson írta:Tegnap találkoztunk Angel-el és teljesen felsültünk.

...................

HALI

Igen ezt én is akartam kérdezni de Jackson megelőzött :) hogy a MID-el elképzelhető hogy azért nem tudom felvenni a telót mert nem a szöveges műszerfalam van?

2010.01.25. 15:08

Hali

Nincs kedvem vissza olvasni. :P
Olyan kérdésem lenne, hogy gyári telefont mennyiből tart bele rakni a tipusba ?
Vagy Pocilaci mondott valami Bluetooth cuccot.
Mi kell hozzá és mennyibe fáj ?
4:3-as navim van és azon van egy telefon gomb kb ennyit értek hozzá ! :roll:

2010.01.25. 15:39

Ali_Killer írta:Hali

Nincs kedvem vissza olvasni. :P
Olyan kérdésem lenne, hogy gyári telefont mennyiből tart bele rakni a tipusba ?
Vagy Pocilaci mondott valami Bluetooth cuccot.
Mi kell hozzá és mennyibe fáj ?
4:3-as navim van és azon van egy telefon gomb kb ennyit értek hozzá ! :roll:

Szia!

Én a Bluetooth változatot szereltem be:

Kell hozzá:

ULF modul 10 000-100 000 HUF
Mikrofon pár ezer, bontóból a legolcsóbb
Bluetooth antenna, az új 10 000 körül, bontóban én nem találtam
BM54 rádió, úgy tudom, BM24 nem jó
Kábelköteg, ez a legnehezebb, a gyári nagyon drága, bontóban lehet csatlakozót szerezni és megcsinálni.

Aztán a munka:
Ki kell vágni a tetőkárpitot a mikrofonnak.
Be kell húzni a mikrofonkábelt a csomagtartó bal oldaláig.
Fel kell fúrni az ULF modult a keretre, vagy gyári beszerelőkeret.
Be kell kötni az ULF kábelét a rádióba, az IBusz-ra, tápra.
Be kell kötni a bluetooth antennát.

Úgy ennyi jut most eszembe, ha kihagytam valamit, a klubtársak úgyis szólnak. :)

Üdv.

Odus
Hozzászólás küldése

VigLink badge