![]() |
2015.07.10. 20:26
waresz írta:Gallaca írta:waresz írta:Na tessék!Csak ennyire áll idiótán.
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
Nem para, Pásztón a "legmagasabb autó" versenyben jó eséllyel indulhatsz.![]()
Ez kb. olyan, mintha nem lenne benne motor.
Pont olyan. Hogy rohadna meg.... ma azzal indított az egyik kolléga hogy, "idáig toltad?"
2015.07.10. 22:51
waresz írta:Na tessék!Csak ennyire áll idiótán.
2015.07.10. 23:33
muhaati írta:waresz írta:Gallaca írta:waresz írta:Na tessék!Csak ennyire áll idiótán.
Pont olyan. Hogy rohadna meg.... ma azzal indított az egyik kolléga hogy, "idáig toltad?"
Valamit elb@sztál. Ez nem lehet ilyen, semmiféle házasítással sem. Ezek a gátlók nem ülnek a helyükön a csonkállványokban. Tisztán látszik, a kerék tetejénél, mennyire magasabb a rugótányér alja.
Írd ide a BILSTEIN számokat a dobozról!
Neked a BI22-111074 kell. Ez teljesen úgy néz ki, mintha a BI22-100177 lenne benne.

2015.07.11. 08:08
waresz írta:muhaati írta:waresz írta:Gallaca írta:waresz írta:Na tessék!Csak ennyire áll idiótán.
Valamit elb@sztál. Ez nem lehet ilyen, semmiféle házasítással sem. Ezek a gátlók nem ülnek a helyükön a csonkállványokban. Tisztán látszik, a kerék tetejénél, mennyire magasabb a rugótányér alja.
Írd ide a BILSTEIN számokat a dobozról!
Neked a BI22-111074 kell. Ez teljesen úgy néz ki, mintha a BI22-100177 lenne benne.
Üdvözlet az újdonsült dilettáns e39 tulajtól!Beszéljenek a képek:
![]()
Tehát megy az a teló beljebb. Fellazítottam a szorító csavart,és durr! Máris a helyén van. Pedig meg mertem volna esküdni,hogy koppanásig bele sikerült illeszteni. Koppanásig ment,csak az nem az a koppanás volt. Végszóként: aki Pásztón így üdvözöl: ""amatőr"" az vendégem egy piára.
...és most hogy néz ki?
2015.07.11. 09:56
muhaati írta:
Ezek a gátlók nem ülnek a helyükön a csonkállványokban. Tisztán látszik, a kerék tetejénél, mennyire magasabb a rugótányér alja.waresz írta:Tehát megy az a teló beljebb. Fellazítottam a szorító csavart,és durr! Máris a helyén van. Pedig meg mertem volna esküdni,hogy koppanásig bele sikerült illeszteni. Koppanásig ment,csak az nem az a koppanás volt.
2015.07.16. 20:21
2015.07.16. 20:49
Zo78 írta:Ave!
Érdeklődnék tisztelettel, hogy a 10. sz "rosszcsontban" található gömbfej elfáradása okolható-e a gumiabroncs belső peremének túlzott kopásáért, továbbá okozhatja-e azt a nyekergést-nyüszögést, ami az autó hátsó fertájának le-fel (tehát nem oldalsó irányba!) mozgásakor hallható?
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_0524
2015.07.16. 21:03
Zo78 írta:Ave!
Érdeklődnék tisztelettel, hogy a 10. sz "rosszcsontban" található gömbfej elfáradása okolható-e a gumiabroncs belső peremének túlzott kopásáért, továbbá okozhatja-e azt a nyekergést-nyüszögést, ami az autó hátsó fertájának le-fel (tehát nem oldalsó irányba!) mozgásakor hallható?
2015.07.16. 21:44
kzolee írta:Zo78 írta:Ave!
Nyekergés-nyüszögésnél a 2-es az elsőszámú gyanúsított.
, attól tartok, indul egy újabb móka (csak kacagás nem lesz)
2015.07.16. 21:47
rockolo77 írta:Zo78 írta:Ave!
Igeen!!
Nálam is lóg mind a négy, a leghangosabbat kicseréltem tűzoltásképpen, a többire még gyűjtök...
Érdemes még a G szilenteket is leellenőrizni, a javítások után elengedhetetlen a futómű beállítása.
2015.07.16. 22:49
Zo78 írta:rockolo77 írta:Zo78 írta:Ave!
Igeen!!
Nálam is lóg mind a négy, a leghangosabbat kicseréltem tűzoltásképpen, a többire még gyűjtök...
Érdemes még a G szilenteket is leellenőrizni, a javítások után elengedhetetlen a futómű beállítása.
...és nem eszi a gumit? Ráadásul neked ültetve is van, ha nem tévedek.
Hm, G-ből én csak a pontot ismerem.Szilentből melyik az?
2015.08.10. 09:49
2015.08.10. 11:04
Zo78 írta:... mondtam, hogy lesz móka...
Felteszem a kérdést, megkockáztatva a "távgyógyítók előnyben, tedd a kezed akárhova..."kijelentéseket.
Balra forduláskor, majd újra egyenesbe kormányzás után, továbbá közepesen erős fékezéskor jobb oldalról 2-3 koppanás hallatszik. Nem igazán tudom behatárolni, de inkább előlről hallatszik.
Tipp, vagy bármi ötlet támpontnak, hogy mi jöhet szóba hibaforrásként?
Lengéscsillapító, toronycsapágy, felütgátló 2 hete cseréve, a jelenségre 2-3 napja lettem figyelmes. Kormány nem ráz, egyenetlen úton, fekvőrendőrön áthaladva sem koppan/kopog.
Köszi!
2015.08.10. 12:30
Schnitzer írta:Zo78 írta:... mondtam, hogy lesz móka...
Felteszem a kérdést, megkockáztatva a "távgyógyítók előnyben, tedd a kezed akárhova..."kijelentéseket.
Balra forduláskor, majd újra egyenesbe kormányzás után, továbbá közepesen erős fékezéskor jobb oldalról 2-3 koppanás hallatszik. Nem igazán tudom behatárolni, de inkább előlről hallatszik.
Lengéscsillapító, toronycsapágy, felütgátló 2 hete cseréve, a jelenségre 2-3 napja lettem figyelmes. Kormány nem ráz, egyenetlen úton, fekvőrendőrön áthaladva sem koppan/kopog.
Köszi!
A Csonkálvánban lévő persely valamelyike el van repedve-törve.Elsősorban a kormány öszekötő, de lehet valamelyik lengőkaré is.....
De ez csak egy tipp...lehet sok minden
2015.08.10. 15:51
2015.08.10. 15:55
only bmw power írta:Urak!
Kérdésem a következő lenne . Egy 525 D touring gyári m packet-ről lenne szó.
Éjszaka a légrugók teljesen leeresztenek.
Ahogy kinyitom az autót , áram alá kerül fél percen belül a kompresszor teszi a dolgát és máris optimális a magasság!
Nyilván cserés... jöhet a lényeg!
Miben különbözik az m pakk a sima légrugós touring-tól?
2015.08.10. 19:44
only bmw power írta:Urak!
Kérdésem a következő lenne . Egy 525 D touring gyári m packet-ről lenne szó.
Éjszaka a légrugók teljesen leeresztenek.
Ahogy kinyitom az autót , áram alá kerül fél percen belül a kompresszor teszi a dolgát és máris optimális a magasság!
Nyilván cserés... jöhet a lényeg!
Miben különbözik az m pakk a sima légrugós touring-tól?
2015.08.10. 22:03
Zo78 írta:
Köszi!
2015.08.10. 23:14
Zo78 írta:Zo78 írta:
Köszi!
Diagnózis:
A 11. sz. alkalmazott (azon belül a persely) lázadozik.![]()
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=31_0617
2015.08.11. 07:56
Schnitzer írta:Zo78 írta:Zo78 írta:
Köszi!
Diagnózis:
A 11. sz. alkalmazott (azon belül a persely) lázadozik.![]()
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=31_0617
meg is lett a hiba???????